Niklas Nordén inför premiären mot Helsingborg

2015-09-15 00:00

 

Hej Niklas!

 

Hur känns det inför premiären imorgon mot Helsingborg?

 

- Det känns spännande och jättekul! Det är många nya spelare som kommer få göra sin första SSL-match. Det tar ett tag innan alla har förstått hur det är i SSL men det är en skillnad nu mot när vi gick upp då vi har många som varit med i SSL. Visst längtar man väntar på att få dra igång!

 

Vipers har blandat och gett under försäsongen, var står ni?

 

- Vi har haft några för dåliga värdemätare och några där vi saknat folk. Vi har blandat med bra resultat och prestationer med riktigt dåliga men man skall aldrig dra för stora växlar av träningsmatcherna. Det är mest att se vad som funkar eller inte funkar och hur vi är på väg mot nästa steg. Vi är laddade inför vad som skall komma!

 

Läget i laget?

- Vi tror att i stort sett alla skall vara spelbara med något litet frågetecken. Spelarna känns sugna och tycker det skall bli kul. De har längtat precis som vi tränare, man hamnar lätt i en passivitetsfälla på träningarna och vi behöver skarpt läge för att se vilket som är nästa steg och vad vi skall träna på.

 

Hur tycker du Helsingborg ser ut i år?

 

- De ser heta ut! De har ett starkare lag på papperet än någonsin tidigare. De gjorde sin bästa säsong förra säsongen då de gick till semifinal och har en bra försäsong i bagaget där de inte har förlorat. De kommer att bli bra i år. De har två bra nyförvärv i Juha Kiviletho, finsk landslagsback, och Hampus Dargren från Linköping. Sedan har de haft liten omsättning på spelare.

 

Vad tror du om matchen imorgon?

 

- Ja du, det är svårt att säga! Det kommer nog att bjudas på en hel del misstag från båda sidor. Övertändning kommer att blandas med individuell skicklighet och båda lagen är inte färdiga med bygget. Det kommer bli kul och innebandy kan vara  mycket kul när det inte är helt perfekt! Jag förväntar mig mycket folk på läktaren och jag har hört att det kan bli en hel del växjöfolk som givetvis kommer att låta mest!

 

/Ola Agermark